Debattregler

Illustrasjonsbilde: Shout it! av Ian Quantis – (CC BY-NC-SA 2.0)
Kommentarfeltet er viktig for oss i Maddam. For å sikre at debattene blir best mulig og interessante å lese for andre, oppfordrer vi til konstruktiv debatt. Vi har laget noen regler som du kan lese under, bryter du reglene vil du bli blokkert fra å skrive i kommentarfeltet vårt.

Språkbruk

Vi vil ha en seriøs og inkluderende tone i debattfeltet vårt. Hvis du er usikker på om innlegget ditt inneholder uttrykk som ikke er seriøse og inkluderende, ta vekk alle ordene du ikke fikk lov å bruke på barneskolen og prøv igjen. Hatefulle ytringer tolereres ikke.

Greit å være uenig

Men kommentarer som oppfattes som nettspam/trolling vil bli slettet og blokket. Hvis du er uenig med oss så er det greit, men forklar oss hvorfor, på en skikkelig måte. Kommentaren skal handle om innlegget du kommenterer.

Bruk navn eller samme nick og en ekte epostadresse

Vi setter pris på at du bruker navnet ditt, men hvis du har et nick, så er det også greit.  Bruk det samme nicket/navnet på alle kommentarene du skriver.

For å få kommentaren din gjennom spamfilteret vårt må du trykke på en link du får tilsendt på e-post. Derfor må du bruke en reell epost-adresse når du kommenterer hos oss.

Identifisering

vi lagrer automatisk e-post adresser og ip adresser til de som kommenterer, ved å kommentere samtykker du til denne lagringen. Vær gjerne oppmerksom på at det kan gjøre det mulig å identifisere deg som person selv om det brukes et nick.

Takk for at du legger igjen konstruktive og relevante kommentarer på maddam.no!