MADDAM SØKER BIDRAG: FEMINISME I 2022

Godt nytt, feministisk år fra oss i Maddam! Vi ser frem til debatter om feminisme og likestilling, og endringer det fører til. Det nytter å løfte feministiske spørsmål: Regjeringen har bestemt seg for å utrede samtykkelov, og fra 1.1. får alle gravide over 35 tilbud om NIPT og tidlig ultralyd.

Hvilke feministiske saker synes du er viktig å debattere i 2022? Hvilke endringer vil du innføre? Hva snakker feminister for lite om? Om du fikk være likestillingsminister i ei uke, hva ville du gjort? Vi ønsker oss tekster om det nye feministiske året, og du bestemmer selv sjanger. Vi publiserer kronikker, essays og skjønnlitterære tekster, og er også åpne for lyd og bilde. Redaksjonen vurderer og publiserer fortløpende, så det er bare å sende inn til oss: hei@maddam.no. Del gjerne med alle feminister du kjenner!

Illustrasjonsbilde: Rose Teigen-Fagerheim

Om forfatteren

maddam

maddam

Maddam er et feministisk bloggkollektiv bestående av en gruppe samfunnsengasjerte kvinner som blogger om politikk, samfunn, kultur og likestilling.

Visit Website

Comments are closed.