Vil du gjesteblogge for Maddam?

Godt nytt feministisk år! Vi i Maddam gleder oss til et år med feministisk debatt og lesestoff, og ønsker bidrag fra dere. Hvilke feministiske debatter ønsker du deg i 2021? Har du lyst til å skrive om en bok eller film alle feminister bør få med seg? Eller noe helt annet? Vi har hatt mange flinke gjestebloggere tidligere, så ta gjerne en kikk i arkivet om du ønsker inspirasjon.

Vi kan dessverre ikke honorere bidrag (vi får heller ikke betalt).

Du velger selv om du vil skrive på norsk eller et annet språk, men om du vil skrive på et annet språk må du også sende inn en oversettelse til norsk.

Send en e-post til hei(at)maddam(dot)no med et utkast, og så tar vi kontakt! Du kan også sende en e-post om du har spørsmål eller forslag til saker vi bør skrive om i 2021. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Om forfatteren

admin

Comments are closed.