Til oss alle, til deg

Kjære alle sammen!

Dette har vært et fint år, et fælt år, et underlig år, og et helt vanlig år. 2020 har krevd fleksibilitet og nytenking. Mest av alt har det – kanskje – vært et år som har skapt brudd, diskusjon, meninger. Det farligste vil muligens være om vi glemmer hva vi har snakka om og det vi har lært når vaksinene er satt og normalen returnerer.

‘Normalen’ er bare normal for noen av oss. Språk betyr noe. Fellesskap og solidaritet betyr noe.

Takk for dette året, takk for 2020, for alt vi har tenkt og lest og skrevet. Takk til oss som har gjort Maddam, og takk til alle dere som leser! Takk!

Uansett hva denne mørke tida på slutten av året betyr for deg, om det er yalda eller jul, hanukka eller jòl, kanskje ingen av delene, om det er en årlig tid for uro og smerte eller ei tid forbundet med kjærlighet, varme og glede, så ønsker vi hverandre alt godt.

Takk for at dere er der. Takk for alt vi skal oppleve sammen når lyset vender tilbake igjen.

Må årets siste uke være god mot deg.

Illustrasjon: Aina Kirsebom

Om forfatteren

Aina Kirsebom

Aina Kirsebom

Jeg er Aina, opprinnelig er jeg fra Lyngdal, men jeg bor i Gamlebyen i Oslo. Jeg er sammen med Caro, og sammen er vi foreldre til Luka. Jeg har storfag i etikk og mellomfag historie, og en bachelor i sosialt arbeid. Jeg elsker Oslo, og jeg elsker litteratur.

Visit Website

Comments are closed.