Maddam anbefaler: Podkasten Hemma

Høsten er godt i gang, og da er det tid på å fylle opp med gode forslag til gode feministiske podcaster.

Har dere hørt om “Hemma”?

I hele 27 episoder, har Marianne Knudsen og Ida Hauge Dignes holdt morsomme og lærerike samtaler med mange spennende gjester hver uke. Podkasten ble startet i november 2019, i saken “Ble kalt for «jævla hemmis» – nå svarer de med podkasten «Hemma» gitt til Handikapnytt forklarte Marianne og Ida at “Podkastskaperne håper at Hemma vil bidra til å bryte ned barrierene. At folk skal kjenne seg igjen, bli berørt av og bli engasjert i å føre likestillingskamp sammen med alle med ulike former for funksjonsnedsettelser.” Og bryte ned fordommer får Marianna og Ida til på strålende vis.

Dere kan gjerne følge dem gjennom deres Facebook side på https://www.facebook.com/podkastenhemma/ eller finner du dem i podcastapper under “Hemma”. Det kommer en ny episode hver torsdag, så her er det bare å følge med i svingene.

Vi gleder oss til at flere kan høre på gode historier sammen med Marianne, Ida og deres utrolige gjester i høstmørket. Lytt gjerne allerede førstkommende torsdag!

Hovedbilde: Profilbilde fra Facebook side til Podkast Hemma.

Om forfatteren

Sonia Muñoz Llort

Visit Website

Comments are closed.