God feministisk jul og godt kamplystent nytt år!

Maddams skribenter tar nå juleferie, og vil ønske alle sine lesere en gledelig jul full av sterke kvinner, gode opplevelser og tid med dem man er glad i!

På nyåret er vi tilbake og møtes til felles feministisk kamp! Med tanke på at det i dag var duket for comeback som statsråd for overgriper Terje Søviknes, og regjeringa tydeligvis allerede har glemt at det noensinne skjedde et #metoo-opprør, er det rimelig åpenbart at det blir nok å ta tak i også i 2020.

Takk for oss, 2019!

 

Illustrasjonsbilde: Teepublic.com, design by rockpapertshirts

Om forfatteren

Karen Golmen

Karen Golmen

Odelsjente fra Nordmøre som har gjort byboer og universitetsbyråkrat av meg. Feminist siden barneskolen og radikalisert i studietida. Liker bøker, politikk, katter og kaffe, og klarer sjelden å holde meg unna verv. Er håpløst avhengig av de fleste sosiale medier. Sånn ellers relativt lykkelig tobarnsmamma, forlova med en mannlig medfeminist som liker å bake.

Visit Website

Comments are closed.