Kom på protestmarkering mot ny abortlov i dag!

I dag kl. 16.30 arrangerer en rekke kvinneorganisasjoner, interesseorganisasjoner og politiske partier en protestmarkering mot regjeringens forslag til ny abortlov.

Den nye abortloven med nemndbehandling av fosterreduksjon, er første trinn mot en mer restriktiv abortlovgivning og er en alvorlig innskrenkning av retten til selvbestemt abort. I dag, 13.juni, skal lovforslaget debatteres på Stortinget. Regjeringen vil der bruke partipisken på egne representanter for å tvinge norske kvinner som ønsker fosterreduksjon til å møte for en nemnd og trygle om tillatelse til noe vi i kvinnebevegelsen trodde var vunnet en gang for alle: Kvinners råderett over sin egen kropp.

Maddam har tilsluttet seg denne markeringen, og oppfordrer på det sterkeste våre lesere til å møte opp foran Stortinget og protestere mot lovforslaget. Vi sees til kamp for kvinners kropp!

 

Foto: Trond Solberg, VG

 

Om forfatteren

Karen Golmen

Karen Golmen

Odelsjente fra Nordmøre som har gjort byboer og universitetsbyråkrat av meg. Feminist siden barneskolen og radikalisert i studietida. Liker bøker, politikk, katter og kaffe, og klarer sjelden å holde meg unna verv. Er håpløst avhengig av de fleste sosiale medier. Sånn ellers relativt lykkelig tobarnsmamma, forlova med en mannlig medfeminist som liker å bake.

Visit Website

Comments are closed.