Maddam anbefaler: Slippfest for “Jeg nekter å tenke”

IMG_1034

Lotta Elstads roman “Jeg nekter å tenke” har blitt omtalt som en feministisk, svart komedie og en skarp beskrivelse av vår tids zeitgeist. En bok som både tar opp temaer som abort, kvinner og kropp og storpolitiske temaer som europeisk økonomi og arbeidsledighet bør være av interesse for de fleste, mener vi – særlig når det er ført i pennen av en så fengslende forfatter som Lotta Elstad.

Maddam anbefaler derfor alle å delta på slippfest for boka i morgen, mandag 14. august, på Kulturhuset i Oslo. Det er Flamme forlag som arrangerer. Møt opp kl. 19.00. (Der kan boka selvsagt også kjøpes!)

Om forfatteren

Ingrid

Ingrid

Ingrid er 32 år og offentlig ansatt filosof, men vil helst drive med politikk, samtaler og tøys med de hun er glad i.

Visit Website

One Comment

  1. Marte Storbråten Ytterbøe 31/08/2017

    Hva gjør en roman feministisk?
    http://blogg.deichman.no/litteratur/book_reviews/velkommen-til-2017/