60 damer du skulle ha møtt

Jenny Jordahl og Marta Breen gir den 15. september ute en bok om kvinnehistorie. En kvinnehistorie for dummies rett og slett. Her er kvinner som levde for lenge siden og historier om kvinnekamp vi har glemt, aldri har vist noe om, og historier vi har hørt før.

8 av 10 biografier som gis ut handler om menn, og kvinner spiller ofte biroller i historiebøkene. Dette er derfor et forsøk på å fortelle kvinners historie. Siden maddam er mer enn gjennomsnittlig interessert i kvinners historie har vi derfor fått lov til å presentere et utdrag fra boka.

Dette er ikke en historie om noen som levde for lenge lenge siden. Dette er den korte historien om vår kamerat Shilan Shorsh som døde så altfor altfor tidlig:

Shorsh_1

Shorsh_2

Boka kan kjøpes her. Og selv om dette kan virke som reklame så har vi altså ikke fått betalt. Vi lover.

 

 

 

 

Om forfatteren

Ingrid

Ingrid

Jeg er en 30 år gammel jurist med mann, barn og hund. På mange måter veldig konvensjonell, på andre måter ikke. Er politisk rådgiver for SV på Stortinget og ellers interessert i friluftsliv og hundetrening.

Visit Website

Comments are closed.