Fashiontips for fremtidsrettede feminister

Forside

Våren er her. Det er på tide å legge vekk ullvangsokkene og ulltrøya til fordel for hvite tøysko, tidsriktige solbriller og trendy høyvannsbukser. Sliter du med å finne den feministiske fashion-stilen i vårsola? Slapp av, MadDam redder dagen med shoppingtips for feminster i kleskrise.

Faggot Apparel

I den svenske nettbutikken Faggot Apparel har du nemlig muligheten til å fylle opp klesskapet med digge oversized T-shorter.

T3 T2

For deg som vil ha sol på armene er kanskje singlet å foretrekke, kombiner gjerne med noen frekke feministarmbånd.

S1 A1

Den stilsikre feministen trenger også en gymbag til å ha boksehanskene i på vei til trening, eller et handlenett til Simon de Beauvoir-bøkene og løpesedlene på vei til og fra viktige møter.

Bag Bag2

NB! Husk at når du handler på nettet fra butikker i utlandet er alt under 350 kr inkludert frakt unntatt mva og toll. Klær er mva-pliktige hvis du overskrider grensen. Les mer om netthandel her.

Om forfatteren

Sunniva

Sunniva

35 år, Oslo, samfunnsøkonom. Sosialist, feminist, mosjonist og miljøverner. Leder for Oslo SV. Gruppeleder for SV i bystyret i Oslo og medlem av samferdsels- og miljøkomiteen. Lever i tiden og forventer effektivitet!

Visit Website

Comments are closed.