Hva har du på hjertet?

Noe du har opplevd, tenkt på eller oppdaget i det siste? Som har gjort deg glad, småsur eller eitrende forbanna?

MadDam er en plattform hvor damer kan si sin mening og debattere – og vi vil høre fra deg!

Har du noe på hjertet, send en epost til hei@maddam.no. Få med hva du vil skrive om og en linje om deg selv. Vi oppfordrer spesielt kvinner med interesse for likestilling i et minoritetsperspektiv til å sende innlegg. Vi bistår med tilbakemeldinger på tekst. Du trenger altså ikke å har erfaring med å skrive. Vi er både glade og takknemlige for de interessante innleggene våre gjestebloggere kommer med.

Vi håper på å høre hva som irriterer eller inspirerer deg!

Hilsen

maddampapirlogo

 

 

 

Bilder

Mac Girl in Training by Jen Myers (Some rights reserved)

Om forfatteren

Susanne

Susanne

Partipolitisk uavhengig byråkrat som innerst inne er rabiat radikaler. Er Østkant-patriot, og lar seg lett hisse opp i diskusjoner om forskjellene i Oslo. Blir irritert av mannsjåvinister, kjærringprat, smalltalk, broilere, folk som ikke er prinsippielle, og de som vi fortjener å ha det bedre fordi vi tilfeldigvis ble født i Norge eller i en rik familie. Altså: folk flest. Blir blid av å røyke, drikke vin, gå på ski, få skryt og å være sammen med gode venner. Kaster ofte bort tiden på meningsløse dataspill.

Visit Website

Comments are closed.