I dag er dagen #kvinnerinn

I dag er dagen er dagen her: Valgdagen 14. september. Hvis du ikke stemmer i dag, kan du i alle fall ikke komme og klage på utfallet av valget eller politikken som føres av de som vinner. Hvis du er usikker på hva du skal stemme og det står mellom to eller flere partier, gå for det med best politikk på likestilling og inkludering.

Og du, vi har sagt det før og sier det igjen: likestillingen i lokalpolitikken går i sneglefart. Med dagens tempo er det  like mange menn og kvinner i lokalpolitikken først i 2047. Hvis du vil gjøre noe med det, bør du gi kvinner ved valget ekstra kryss eller gi slengere ved å føre opp kvinner fra andre partier på stemmeseddelen.

Godt valg!

kvinnerinn_forskjell kvinnerinn_ordfører kvinnerinn_ressurs kvinnerinn_sikkerplass kvinnerinn_stemme

Illustrasjoner: Jenny Jordahl

 

 

 

Om forfatteren

Sunniva

Sunniva

35 år, Oslo, samfunnsøkonom. Sosialist, feminist, mosjonist og miljøverner. Leder for Oslo SV. Gruppeleder for SV i bystyret i Oslo og medlem av samferdsels- og miljøkomiteen. Lever i tiden og forventer effektivitet!

Visit Website

Comments are closed.