God helg! Hilsen Kim Kardashian.

Siden det er fredag (hurra!) vil Kim Kardashian ønske alle Maddams lesere en riktig god helg!

 

kim kardashian1

Hun sier at hun gjerne vil berolige oss om at hun syns oppdraget med photo shooten for magasinet PAPER, som hadde som ambisjon å rasere internett med nakenbilder av henne på onsdag, bare var festlig. Det var ingen som utnyttet henne; hun mener ikke det er nedverdigende å måtte kle av seg for å nå opp i konkurransen blant alle hennes vakre medsøstre om medias oppmerksomhet; hun syns ikke det var dumt at midjen hennes ble photoshoppet så mye at hun ser ut som en tegneseriefigur;  hun følte seg ikke stigmatisert av fotografen Jean-Paul Goode fordi bidet var en etterligning av hans noe mer rasistiske bilde ”the Champagne Incident”, som har blitt kritisert for å spille på seksualiserte og objektifiserende stereotypier om afroamerikanske kvinner; og viktigst av alt: perlene var ikke fake, de var en gave fra Kanye etter hun fødte deres første barn North West.

Hun har også bedt oss poste et dikt hun har skrevet, en såkalt femrader, som hun vil at vi alle skal tenke litt over:

Rumpa mi:

Rumpa

Glinsende, rund

Kan bære champagneglass

Morsom å vise fram

Rumpa

***

For Maddams del kan vi si at vi verken er redde for rumper eller champagne, selv om vi ikke alltid skjønner hvorfor det skal ha noe å si for kvinners karriære. Vi syns derimot det er veldig mye mer relevant for helg og fest. Vi deler derfor her vår lille rumperistespilleliste med dere. Vær så god!

Maddams rumperisteliste:

– Gledelig fredag!

***

Bilder:

Faksimiler fra nettsiden til PAPER: http://www.papermag.com/2014/11/kim_kardashian.php

Om forfatteren

Ingrid

Ingrid

Ingrid er 32 år og offentlig ansatt filosof, men vil helst drive med politikk, samtaler og tøys med de hun er glad i.

Visit Website

One Comment

  1. Oddur Ballsen 15/11/2014

    mmmm.. rumper:))))) Liker best min egen, da.