Vinn en plastisk operasjon!

 

nye bryster2

Noen ganger ser jeg reklamer, bilder eller twittermeldinger jeg tenker er helt ville når det kommer til kjønnsroller og skjønnhetstyranni.

Ofte rister jeg bare på hodet og blar om. Når jeg så blir spurt om ikke likestillingen har gått for langt her i Norge skulle jeg ønske at jeg kunne vise noen av disse bildene.

 

Som for eksempel når  Facebook lurer på om jeg vil være med i sånne konkurranser:

brystreklame2

Da tenker jeg at et bilde er verdt mer enn tusen ord. Heldigvis har verdens kuleste feminist,  Marta Breen,  spart på en del av bildene hun har kommet over.

Breens liste over 55 grunner til å være feminist skal jeg flekke opp neste gang noen spør hvorfor jeg gidder å kalle meg feminist. Denne lista har blitt lest av over 30 000 personer de siste dagene. Les den du også!

 

Forsidebilde: Nye bryster iDavid Halls photostream CC BY 2.0

Bilde 1: Skjermdump fra Facebook tatt 13. juni 2014.

 

Om forfatteren

ane

Jeg er 28 år. Er statsviter med forkjælighet for juss. Opptatt av en bred likestillingsdebatt og en politikk som evner å ta inn over seg flere dimensjoner ved folk flest. Etter å ha kastet diverse flink-pikenykker på havet har jeg blitt en en livsnyter. Det anbefales!

Visit Website

Comments are closed.