Even If I’m Loud It Doesn’t Mean I’m Talking to You

Denne sangen hører jeg på når jeg jogger, rydder eller bare har en kveld med venninner. I går ble det det siste, og siden jeg har hatt den på hjernen i hele natt, deler jeg den her. Fin og lett sommerlåt med litt girlpower.

 

Hvilken sang har du på hjernen i sommer?

Om forfatteren

Susanne

Susanne

Partipolitisk uavhengig byråkrat som innerst inne er rabiat radikaler. Er Østkant-patriot, og lar seg lett hisse opp i diskusjoner om forskjellene i Oslo. Blir irritert av mannsjåvinister, kjærringprat, smalltalk, broilere, folk som ikke er prinsippielle, og de som vi fortjener å ha det bedre fordi vi tilfeldigvis ble født i Norge eller i en rik familie. Altså: folk flest. Blir blid av å røyke, drikke vin, gå på ski, få skryt og å være sammen med gode venner. Kaster ofte bort tiden på meningsløse dataspill.

Visit Website

Comments are closed.