Defined lines

Denne parodien gjør feministisk kritikk både morsomt og catchy. Fjorårets ekleste låt Blurred lines av Robin Thicke fikk både feminister og ikke feminister til å kaste opp i munnen. Da er det bra det finnes kule damer som dette som gjør låta til noe som er verdt å høre på – og danse til! Deprimerende nok ble låta til Thicke en av 2013s største hits. Jeg fortsetter å dele denne inn i det nye året i håp om at den kan bli en hit for 2014.

 

Om forfatteren

Solveig

Solveig

Jeg er 29 år og bor på Trasop i Oslo med mann, barn og bonusbarn. Jeg er i gang med en mastergrad i sosiologi, og jobber i en interesseorganisasjon for funksjonshemmede.

Visit Website

One Comment

  1. Crvena 16/01/2014

    En mann lager en sang som i prinsippet hyller den moderne kvinnen sin frie og utilslørte seksualitet, og det er OGSÅ feil! Er det mulig for menn å gjøre noe som helst riktig i en feministisk verden? Utover å være en viljeløs slave?