Årets bloggkollektiv: MadDam!

 

I forbindelse med ettårsfeiringa til Radikal Portal skulle de kåre årets radikal blogg. Det ble for vanskelig, så prisen ble delt i to. Juryen, som bestod av Ronny Kjelsberg (Rødt og Radikal Portal) , Camilla Kitty Karlsen  (Radikal Portal) og Lan Marie Nguyen Berg (fra bloggkollektivet grønne jenter), valgte derfor å kåre en blogg og ett bloggkollektiv.

Takk for enda ett år med sylskarpe innlegg, skråblikk og viktige perspektiver i dagens likestillingsdebatt.

Årets bloggkollektiv

Vinneren ble MadDam!

Juryens begrunnelse

Årets bloggkollektiv startet opp våren 2011. Siden den gang har de 13 maddamene markert seg i samfunnsdebatten og satt likestilling og feminisme på dagsorden. Bloggen hadde 156,822 unike besøkende ila 2013 og innlegg om alt fra homoseksualitet til norsk skolepolitikk, pulekultur i organisasjonslivet, p-piller og til klassereise er blitt delt flittig på Facebook, Twitter og reprinta i aviser. En del av bloggerne har også blitt invitert til tv-debatter gjennom året. Maddam gir oss samtidsfeminisme på sitt beste. De ønsket å få flere kvinnelige stemmer i samfunnsdebatten, og det gjorde de til gangs. Takk for enda ett år med sylskarpe innlegg, skråblikk og viktige perspektiver i dagens likestillingsdebatt.

Vi delte prisen med Bryggesjauerfrua.

Malin og jeg mottok stolt prisen på Kulturhuset i går. Hipp hurra!

winner

Bilde:

Winner|kreg.steppe|CC BY-SA 2.0

 

Om forfatteren

Susanne

Susanne

Partipolitisk uavhengig byråkrat som innerst inne er rabiat radikaler. Er Østkant-patriot, og lar seg lett hisse opp i diskusjoner om forskjellene i Oslo. Blir irritert av mannsjåvinister, kjærringprat, smalltalk, broilere, folk som ikke er prinsippielle, og de som vi fortjener å ha det bedre fordi vi tilfeldigvis ble født i Norge eller i en rik familie. Altså: folk flest. Blir blid av å røyke, drikke vin, gå på ski, få skryt og å være sammen med gode venner. Kaster ofte bort tiden på meningsløse dataspill.

Visit Website

Comments are closed.