Likestilling i media 2013

Det nærmer seg årsskifte, og kavalkadebonanzaen er herved sparket i gang.

The Representation Project er en organisasjon som ønsker å bevisstgjøre om hvordan mediene diskriminerer og bygger opp om kjønnsstereotyper. De oppsummerer medieåret med  How the Media Failed Women in 2013.

Vel anvendte minutter for alle som enten tror at vi har likestilling, eller for oss som bare vil ha det vi allerede vet visualisert.

Forsidebildet er en faksimile fra videoen.

Om forfatteren

Susanne

Susanne

Partipolitisk uavhengig byråkrat som innerst inne er rabiat radikaler. Er Østkant-patriot, og lar seg lett hisse opp i diskusjoner om forskjellene i Oslo. Blir irritert av mannsjåvinister, kjærringprat, smalltalk, broilere, folk som ikke er prinsippielle, og de som vi fortjener å ha det bedre fordi vi tilfeldigvis ble født i Norge eller i en rik familie. Altså: folk flest. Blir blid av å røyke, drikke vin, gå på ski, få skryt og å være sammen med gode venner. Kaster ofte bort tiden på meningsløse dataspill.

Visit Website

One Comment

  1. Crvena 16/12/2013

    Dagens tips for å oppnå ønsket mål, slutt å bruke ordet likestilling og begynn å sette fokuset på rettferdighet. Da kan det hende alle vil føle seg inkludert.