Maddam-Ingvild på Dagsnytt 18

ingvildrdax18

“Det er ikke sånn at vi sitter og fordeler foreldrepermisjonen i et vakuum. Det er ulike forventninger til menn og kvinner, både på hjemmebane og i arbeidslivet”, sa Maddam-blogger Ingvild Reymert på Dagsnytt 18 i dag. Bakgrunn for debatten var innlegget hennes Blåmandag for pappapermen.

Se debatten med henne og Torbjørn Isaksen fra Høyre her.

 

Om forfatteren

Ingvild

Ingvild

Bergenser som bor i Oslo. Jeg er interessert i teknologi, film og internett, i tillegg engasjeres jeg av eldreomsorg og internasjonal solidaritet. Jeg liker rufsete hunder, rødvin og (e)bøker man blir oppslukt av. Ypperlig på førstelinje IT-support (bytt browser) og trives med raske beslutninger.

Visit Website

One Comment

  1. Crvena 03/10/2013

    Aha, så det er slik den stemmen høres ut! Hørte debatten og det var en bra debatt. Ingvild var litt på tynn is av og til (gammelfeminsitiske argumenter holder ikke), mens Isaksen stort sett befant seg et sted isen hadde smeltet for lenge siden. Mellom disse to var det tydeligvis behov for å få definert hva vil en oppnå som ideal, og hvor må idealet vike for den virkelige verdenen. 
     
    Som resultat tror jeg de aller fleste menn vil bli pisket på jobb av sin partner og arbeidsgiver fort som bare fy. Dessverre… Tap for barna, tap for kvinnene og tap for mennene.