Lørdagsanbefaling

Er du ikke på høstfjellet i helgen? Liker du god musikk, morsomme tekster og bra liveband?

Da anbefaler jeg deg å dra på Mono i Oslo i kveld. Her spiller bandet Sam´s Shirt (som i samkjørt?).

Jeg oppdaget bandet helt tilfeldig i sommer da noen venner dro meg med på utekonsert. Dette er herlig jazza Oslo-pop med tekster og melodier som får deg til å fnise ned i pilsen det ene øyeblikket og rørt i det neste. Den vakre musikken gjorde meg både molefonken, glad og veldig keen på å lære et instrument. For det kan alle i dette bandet veldig bra.

Sanger som Føkk lunsj og Jeg har aldri sett elg kan du sjekke ut på Soundcloud. De har også en sang om å bli brun. Er du heldig spiller de den i kveld.

sams shirt

På Facebook skriver de selv:

Vi prøver å være så ærlige som overhodet mulig, og håper vi lager musikk som er både lett å like, og forstå. Vi skriver, komponerer og arrangerer alle låtene våre selv. Vi er Emilie Christensen, Ingeborg Marie Mohn og Julia Witek. Som oftest har vi med Harald Lassen og Tore Flatjord også.

Sam´s shirt spiller gratis på Mono i Oslo i kveld lørdag 5. oktober fra klokken 18.

Synd jeg er på fjelltur.

God helg.

Bildet har jeg lastet ned fra Soundcloud her https://soundcloud.com/sams-shirt

Om forfatteren

ane

Jeg er 28 år. Er statsviter med forkjælighet for juss. Opptatt av en bred likestillingsdebatt og en politikk som evner å ta inn over seg flere dimensjoner ved folk flest. Etter å ha kastet diverse flink-pikenykker på havet har jeg blitt en en livsnyter. Det anbefales!

Visit Website

Comments are closed.