Likestillingsvalg 2013?

 

valg_maddam

Det er faktisk ikke så lenge til det er valg! Og det har selvsagt ikke gått oss politisk bevisste damer på maddam hus forbi. Frem mot 9. september har vi derfor invitert partiene til selv å skrive noe om hva deres parti har gjort for likestillingen så langt, og hvordan de har tenkt til å bidra etter valget.

Følge med på maddam fremover. Kanskje kan et godt innlegg her overbevise DEG hva som skal stå på stemmeseddelen din?

Bilde: Velger i valgavlukket av Kommunal-og regionaldepartementetCC BY-NC 2.0

Om forfatteren

Susanne

Susanne

Partipolitisk uavhengig byråkrat som innerst inne er rabiat radikaler. Er Østkant-patriot, og lar seg lett hisse opp i diskusjoner om forskjellene i Oslo. Blir irritert av mannsjåvinister, kjærringprat, smalltalk, broilere, folk som ikke er prinsippielle, og de som vi fortjener å ha det bedre fordi vi tilfeldigvis ble født i Norge eller i en rik familie. Altså: folk flest. Blir blid av å røyke, drikke vin, gå på ski, få skryt og å være sammen med gode venner. Kaster ofte bort tiden på meningsløse dataspill.

Visit Website

Comments are closed.