Ladyfest trenger flere frivillige!

web_facebook_850x315px

Ladyfestgründer og Kvinnefronten-medlem Nina Skranefjell er godt fornøyd med oppslutningen om årets Ladyfest og ser frem til å jobbe enda mer med Ladyfest i månedene som kommer.

– I 2013 ønsker vi å bringe sterke kvinnelige stemmer ut blant folk ved å la artister og andre aktører opptre på gata og i bybildet i Oslo, forteller Nina. I vinter har en arbeidsgruppe møttes jevnlig for å få spikret et rammeverk rundt hvordan Ladyfest stemmespesial skal bli, og nå er de nesten i mål. Planene er ikke helt klare for offentliggjøring, men at det blir spennende, det levner Nina liten tvil om.

– Vi ønsker arrangementer der mange ferdes til daglig. Til felles har stedene at de er åpent tilgjengelig og utgjør en del av det offentlige rom forklarer hun og legger til:
Vi ønsker i forbindelse med stemmerettsjubileet å nå ut til også de som ikke vanligvis møter opp på tradisjonelle 8. marsarrangementer eller til kulturarrangementer hvor dyktige kvinner også spiller på andre kjønnsroller enn de rådende i samfunnet.

Ønsker du å engasjere deg i Ladyfest Stemmespesial enten som samarbeidspartner eller frivillig? Ladyfest har allmøter jevnlig som annonseres via Ladyfests Facebookside. Man kan også sende en mail på ladyfest.festival@gmail.com

Om forfatteren

Malin

Malin

For meg handler feminisme om rettferdighet og frihet. Å skrive om feminisme er viktig, både for meg personlig, men også fordi jeg håper det kan bidra til mer debatt, refleksjon og kjønnsrettferdighet.

Visit Website

Comments are closed.