4403827916_730c146413_z

Om forfatteren

Malin

Malin

For meg handler feminisme om rettferdighet og frihet. Å skrive om feminisme er viktig, både for meg personlig, men også fordi jeg håper det kan bidra til mer debatt, refleksjon og kjønnsrettferdighet.

Visit Website

One Comment

  1. Andrea Fritsvold 28/11/2012

    Takk for bra innlegg om noe jeg har tenkt mye på!! Kjenner meg igjen veldig i tankene og opplevelsene dine. Har selv hatt ekle opplevelser  på buss, treningsstudio, festivaler, fester av gutter særlig et par år eldre enn det jeg har vært. Men, også gutter på barneskolen og ungddomsskolen kopierer og drar sånn oppførsel inn i skolehverdagen til mange.

    Det er utrolig mye seksuell trakassering på barne- og ungdomsskolen hvor det i høyest grad er jenter det går utover. Lærere slår veldig sjeldent ned på slik oppførsel, blåser det bort som ‘typisk gutter’. Temaet er så komplekst, hvor starter man endringene?

    Har du hørt om uttrykket “kompulsiv heteroseksualitet”? Om du vet hva det betyr, går det ikke an å se tilbake på sin ungdomsstid uten nye øyne. Anbefaler alle å lese dette: http://www.hugoschwyzer.net/2007/05/16/boys-girls-the-fag-discourse-and-compulsive-heterosexuality-a-review-of-cj-pascoes-book/ Det er ikke bare jenter denne kollektive trakasseringen går utover.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*