Mannavstøtende

Jeg bruker for mye av tiden min på å se på klær på internett. Dette er ikke min stolteste feministhobby, men jeg liker det. Da er det fint å lese/se noe som er litt anderledes enn alle andre. The man repeller skriver ganske enkelt om klær jenter elsker og menn hater. Det er mye humor knyttt til rare former, farger, kropp og kombinasjoner av klær. Og mange nyttige tips til hva du kan ha på deg hvis du vil at menn skal holde seg unna.

 

Dette er hennes egen definisjon av man repeller:

man·re·pell·er1  [mahn-ree-peller]
–noun
outfitting oneself in a sartorially offensive mode that may result in repelling members of the opposite sex. Such garments include but are not limited to harem pants, boyfriend jeans, overalls (see: human repelling), shoulder pads, full length jumpsuits, jewelry that resembles violent weaponry and clogs.

Hun er godt kjent, og har et par flere lesere enn maddam, og jeg liker dama. Jeg liker humoren og jeg liker at hun lærer jenter hvordan de kan bli mer mannavstøtende. Se og les på: manrepeller.com

 

Om forfatteren

Åshild

Jeg er 28 år og er lærer. Jeg bruker resten av tiden min på politikk, tacospising, blogger med bilder av antrekk og trimming på treningssenter.

Visit Website

2 Comments

  1. Hehe, hun lever sannelig opp til navnet sitt. Hadde ikke tatt i henne med en tårn-kran:)

  2. Karen Golmen

    Hun følger jeg også! Eneste motebloggen jeg leser. Herlig dame og herlig humor:)