No country for young women

Jeg bruker mye tid på å surfe rundt på internett og lese det andre skriver og se på bilder andre har tatt. Jeg har to favoritter jeg vil dele i dag:

 

 

Liza Donnelly

 

Liza Donnelly lager tegenserier i The New Yorker og hun er feminist. Jeg synes hun er veldig tøff og kul og veldig, ekstremt morsom. Hun slår virkelig hull på myten om at feminister er humørløse eller den myten om at kvinner ikke kan være morsomme.

 

Sjekk ut bloggen hennes!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No country for young (& old) women er et bloggkollektiv som promoterer og forener kvinner gjennom kvinners fagfelt. Her kan du lese intervjuer med dyktige forfattere, filmskapere, arkitekter, lærere, ingeniører, økonomer, leger, fotojournalister og mye, mye mer. Det er en fantastisk portal til inspirasjon, både faglig og kulturelt, og sist men ikke minst er det inngangsporten til et spennende faglig nettverk for kvinner.

Dette skriver de om seg selv på bloggen

NO COUNTRY FOR YOUNG WOMEN is a multimedia project striving to connect women across generations and nationalities on the topic of their careers. By presenting personal testimonies in written, oral, and video form, the site promotes a community of individuals joined together by the successes and struggles of the work-life balance particular to women.

 

Har du noen kule nettips som jeg (og andre) burde sjekke ut? Fortell om det i kommentarfeltet!

 

Om forfatteren

Sunniva

Sunniva

35 år, Oslo, samfunnsøkonom. Sosialist, feminist, mosjonist og miljøverner. Leder for Oslo SV. Gruppeleder for SV i bystyret i Oslo og medlem av samferdsels- og miljøkomiteen. Lever i tiden og forventer effektivitet!

Visit Website

Comments are closed.