Høykarbo og lavpuls – SLIK FÅR DU VINTERKROPPEN!

Vi har hørt om hvordan vi skal få sommerkroppen siden mars. Treningsrutiner, lovnader om flate mager, stramme rumper og dietter har daglig prydet forsidene av avisene og bloggene. Jeg synes derfor det er rimelig at vi følger opp med vinterkroppen. Rett skal være rett. Og det er i hvert fall ikke ”rett”  å diskriminere vinterkroppen til fordel for sommerkroppen. Vinterkroppen krever nemlig en helt annen mentalitet, og den skal jeg hjelpe dere med her. Helt gratis og basert på kjent “skjønnnhet og velværelogikk” og markedsføringsteknikk. Her med en ny tvist “because you`re worth it”!

La håret gro og lag en deilig hjemmelaget lue

Når det er kaldt som faen er det viktig å gjøre hva man kan for å holde på varmen. Hva er vel bedre enn å at i bruk vår naturlige beskyttelse mot kulda. La kroppshåret gro ut og spis b vitaminer. Da vokser håret raskere. Bruk gjerne hårkur (på hele kroppen) en gang i uka slik at ikke hårstråene brekker så fort. Forhåpentligvis anlegger du da en god, fin og jevn kroppspels. Du kan også lage verdens deiligste og unike hjemmelagde lue. Kok en kopp te, sett deg godt til rette og begynn å tupere håret. Da får du en naturlig ullue, som er bare din, helt særegen og perfekt tilpasset deg og dine naturlige hår- og hudtoner. Your “true match” rett og slett og et “must” til vinteren. Bruk gjerne skokrem for å få det til å sitte lenger i.

I just love it!!!!!!!!!!

Høykarbo er dietten for DEG!

Øk matinntaket så får du ytterligere beskyttelse mot kulda. I motsetning til kravene til “sommerkroppen” trenger du heller ikke se underernært ut for å bevege deg utenfor døra. Jeg har tilfeldigvis noen tips for å få fart på sakene. Spis sunn mat, og gode porsjoner slik du alltid blir mett og kos deg med den maten du liker. Nyt gjerne en sjokolade eller flere etter maten. Trivsel, velvære og hygge er nemlig en underkommunisert kilde til bedre livskvalitet. Jeg spiser derfor ekstra mye nøtter, feit fisk, oljer, avokado, smør, bacon, sjokolademelk, lakris, tyrkisk pepper og rikelig med karbohydrater hovedsakelig gjennom ris, øl, potet og pasta. Du må gjerne velge andre fettkilder. Vanligvis spiser jeg dette separat, men er du av den utålmodige typen kan du slenge alle fettkildene sammen i en gryte og koke det en halvtimes tid. Slik får DU supershaken med garanterte resultater innen en uke!

 Lavpuls er “inn” i år!

Du må gjerne trene på vinteren også, men det er ingen vits å trene rumpa og magen for at den skal se bedre ut. Du skal jo ha på deg vinterjakke som dekker det meste likevel. I såfall må du trene av andre grunner enn å se bra ut i bikini. Og det kan jo være bra til en forandring. Hvis du ikke liker stram-opp øvelsene og klamme treningssentre, kan du bytte det ut med noe hyggeligere. Gå på bær- eller sopptur i skogen eller ta deg en sykkeltur på de fine høstdagene. Du kan også begynne å bevege seg litt saktere mens du øver på å trekke pusten helt ned i magen. Da får du samtidig litt ro i kroppen og potensielt oppnår du en helt normal puls. Det kjennes litt rart i begynnelsen, siden resten av samfunnet går på speed og du er vant til å løpe heseblesende rundt for å holde tritt.  Men: dette kan altså gi uante helsegevinster.

”Bleik og blid”

Vinterkoppen er en kropp fri for solbrun hud. Det er derfor viktig å begynne nå å anlegge din naturlige hudfarge. Det er riktig spennende å se hvilken farge som befinner seg der, begravd under selvbruning, solpudder, solariumstimer og charterferie. Når den naturlige hudfargen kommer til overflaten kan man bli så overrasket at man virkelig undres : “maybe she’s born with it”?  Start med å holde deg mest mulig unna sola. Sitt i skyggen. Har du blek hud er den likevel ikke tilpasset soling, så da unngår du også hudkreft. Det kan være lurt, fordi du garantert blir langt mer blid uten hudkreft enn med.

 

 

Ja da er det ikke mer å si enn:  lykke til!!!!!!!!!!

 

Bilde: Polish_Food_Polish_bread, polishFoodInfoCom`s Photostream, CC BY NC SA 2.0

Bilde: hair like yarn,brungrrl`s photostream,  CC BY NC SA 2.0

Bilde: Lucy recreation,travis photostream,  CC BY NC SA 2.0

Bilde: Skin retouch. before after, Longiee`s PhotostreamCC BY NC SA 2.0

Om forfatteren

Malin

Malin

For meg handler feminisme om rettferdighet og frihet. Å skrive om feminisme er viktig, både for meg personlig, men også fordi jeg håper det kan bidra til mer debatt, refleksjon og kjønnsrettferdighet.

Visit Website

6 Comments

 1. Ellen 30/08/2012

  :D Men du glemte undertøyet! Tenk på alle som lider av plagsom urinveisinfeksjon. De kan kanskje
  tove seg ei varmende truse også?!

 2. Glimrende! Jeg skal begynne å jobbe på vinterkroppen så fort ferien er over. Blir vanskelig med den flotte brunfargen, men man har jo noen måneder før snøen og kulda setter inn! Sikkert også lurt å la legghåret gro for insulasjon og bite ned de manikyrerte neglene så de ikke blir for lange for hanskene. For menn er jo bart og skjegg et must , for ikke å snakke om økt underhudsfett etter vårens latterlige deffing. Vinter 2013 here I come!

 3. Malin Author
  Malin 30/08/2012

  hei Ellen. ja undertøyet burde vært med her. det er jo kjempeviktig. jeg anbefaler bomullstruse i godt stoff. den holder mer på varmen (og soppen på avstand).. men om man klarer å ha ull rett på musa, så er jo det enda bedre. mer luft og mer varme. kanskje man kan være litt sparsommelig og bruke noe av det fine kroppshåret til å lage trusa til og med? mange gode ideer her nå;)

 4. Malin Author
  Malin 30/08/2012

  Ja det er bare å glede seg til vinteren nå barbarella! hvorfor er det bare menn som skal ha skjegg og bart? jeg skal ihvertfall ikke vokse bort min noe mer. bar overleppe tilhører trossalt sommerkroppen!

 5. Helene 31/08/2012

  Perfekt! Elsker høsten og alt den har å by på, kalde kvelder, pledd, te, mer klær, skjerf, stearinlys, alle fargene! Men jeg vil si en ting: ikke hold deg bort fra sola, bruk heller sunblock, da får man sol men huden berger!:) Takker for en helt fantastisk blogg(det gjelder alle i kollektivet) som jeg ofte deler innlegg fra på FB og viser til nye mennesker jeg blir kjent med!:)

 6. Hvorfor skal vi skjemmes av barten vår? Jeg har bart, og jeg er stolt av det,uansett årstid:) Jeg ble da født slik i like stor grad som mannfolka, så hvis de kan, kan jeg og;)