Bloggtips – Tegnehanne.no

Tilbake fra ferien – første dag er alltid veldig hard. Så i stedet for å komme med noen gjennomtenkte ord om den siste mammabloggdebatten, eller det at kvinner tydeligvis også må ta ansvar for problemen menn får når de ikke lenger kan undertrykke kvinnene vil jeg anbefale en blogg – tegnehanne.no.

Den er sjuk morsom, velskrevet og veltegnet, og har det plusset at alle som liker taco kjenner seg igjen. Dersom dere ikke har oppdaget den etter at den vant Vixens blogawards  så er det bare å sette igang og lese. Hun skriver ikke ofte, men det er gullkorn når det kommer.

God tilbakefrajobbuke!

Utsnittet er fra nest siste post på bloggen.

Om forfatteren

Ingrid

Ingrid

Jeg er en 30 år gammel jurist med mann, barn og hund. På mange måter veldig konvensjonell, på andre måter ikke. Er politisk rådgiver for SV på Stortinget og ellers interessert i friluftsliv og hundetrening.

Visit Website

Comments are closed.