Simone de Beauvoir-konferanse i Oslo, 20-23.juni 2012

Den 20. internasjonale Simone de Beauvoir-konferansen holdes i Oslo, fra i morgen onsdag 20. til  lørdag 23.juni.

På konferansen kommer blant annet Toril Moi, Barbara Klaw, Nancy Bauer, Sonia Kruks og Margaret Simons. Det samme gjør oversetterne av den nye og mye omdiskuterte utgaven av Det annet kjønn: Constance Borde og Sheila Malovany-Chevallier.

Boken ble sist oversatt fra fransk til engelsk for 60 år siden. Toril Moi og Nancy Bauer er to av de som har bidratt i denne diskusjonen.

 Bilder:

Audrey as Simone  av Renée TurnerSome rights reserved 

Pitr: Simone de Beauvoire av Cicilie Fagerlid | Some rights reserved

 

Om forfatteren

Ingvild

Ingvild

Bergenser som bor i Oslo. Jeg er interessert i teknologi, film og internett, i tillegg engasjeres jeg av eldreomsorg og internasjonal solidaritet. Jeg liker rufsete hunder, rødvin og (e)bøker man blir oppslukt av. Ypperlig på førstelinje IT-support (bytt browser) og trives med raske beslutninger.

Visit Website

Comments are closed.