Hull i låret

Jeg har fått hull i lårene mine. Før var de vanlige lår, med vanlig glatt hud. Nå har de små hull. Jeg oppdaget hullene for en stund siden. Tenkte, hva er det? Går sikkert bort. Men den gang ei. De er fortsatt med meg.

Den nye oppdagelsen på kroppen krevde selvfølgelig research. Mye research. Både av den gode gammeldagse google-typen og feltstudier. Tok ikke lang tid før jeg fikk vite at cellulitter er noe som kommer med alderen. Samboeren er jo eldre, så feltstudien startet der. Null hull å oppdage på samboeren. Fant også fort ut at dette også har noe med genetikk å gjøre. Da har helt sikkert storesøster, og maddamblogger, Ingrid hull i lårene også. Men nei, selv med en høyere alder og den samme genetikken. Ingen hull på hennes lår heller (Undersøkelsene er selfølgelig ikke gjort med samtykke av disse menneskene, så derfor ingen bilder av deres hullfrie lår).

Mobilkamerabilde av lårene (og hullene) mine.

Med internettresearch kom jeg etterhvert frem til at grunnen til at jeg har hull i lårene er at jeg er for feit. Det er altså fordi jeg er (for) feit at jeg har pådratt meg appelsinhud, eller cellulitter som det heter på fagspråket. Heldigvis står det en hel industri klar til å hjelpe meg med mine problemer. Jeg har ut i fra det laget noen alternativer for behandling

1) Hudpleieklinikken i Oslo kan tilby: LPG, verdens ledende behandling for figurforming og bekjempelse av cellulitter

2) Lese boka: Bli kvitt cellulittene, hvordan bekjempe appelsinhud på 6 uker.

3) Bli tynn!

Det siste alternativet er selvfølgelig å drite i det. Når jeg tenker på det, er det pinlig hvor navlebeskuende jeg kan bli av en slik oppdagelse. Hadde jeg brukt tiden min på å tenke på andre ting enn meg selv kunne jeg sikkert ha utrettet store ting. Men nå blir det nye tider. Fra nå av skal jeg slutte å sammenligne mine lår med alle andre jenters lår, og begynne å tenke på ting av betydning.

 

 

Fant ut at de ser myyye bedre ut med Hipstamatic

 

Om forfatteren

Åshild

Jeg er 28 år og er lærer. Jeg bruker resten av tiden min på politikk, tacospising, blogger med bilder av antrekk og trimming på treningssenter.

Visit Website

7 Comments

 1. Author
  Åshild Tungen 24/04/2012

  Og må bare få påpeke at hun dama på bokcoveret ikke har mye hull.

 2. Janne 24/04/2012

  Haha, jeg liker innlegget. Jeg har egentlig ikke mere aa kommentere, men synes det av og til er viktig aa bare si at jeg liker det jeg leser

 3. Sara aka Queen 24/04/2012

  Kan det være alle fritas’ene som har laget hull..? Bare lurer.

 4. Author
  Åshild Tungen 24/04/2012

  Sara: ja, jeg tror det er en teori som kan stemme. Og Janne: takk!

 5. May Ona 24/04/2012

  Det er samma greia med lår som det er med ost: Har osten hull, er den bedre enn osten uten hull. Jarlsberg gruser Norvegia lett. Jeg har sett deg strutte i lårkorte skjørt (uten noen lettkleddassosiasjoner what so ever!) mang en gang, og alltid tenkt at: Åshild, du har flotte bein! ps: Jeg elsker kleine innlegg, og celulitter er som smilehull å regne. Heia glade lår!

 6. Marianne 02/05/2012

  Jeg er veldig tynn, og har alltid vært det. Jeg kan hilse og si at det ikke har noe med å være feit å gjøre. (Jeg er så tynn at legen er bekymret for om jeg kanskje har en spiseforstyrrelse. Nei, det har jeg ikke, kroppen min har bare bestemt seg for at det er kult å være supertynn.)

 7. Marie

  Samme her. Jeg er tynn OG hullete.. jeg trener også flere ganger i uka (mye trening og sunn livsstil reduserer det LITT).
  Det er genene som betyr mest, og noen bare ER sånn. Jeg velger derfor heller å hylle hullene:)