Brenn striskjorta og sukre havrelefsa

Hvorfor skal vi piske oss selv bare fordi det har vært jul, påske eller sommerferie?  Bli med på opprøret mot det latterlige jo-joslankesirkuset du også! 

 

Faksimile fra vg.no

Drit i påskeflesket. det er helårsflesket som teller

Påskeuka er over og DN- Aktiv, avisenes magasiner og ukebladene er proppfulle av artikler om hvordan du skal bli kvitt påskeflesket. Etter ei uke på sofaen på hytta der påskelam, påskerødvin og påskemarsipan har blitt stappet innpå, med korte avbrekk av en kosetur på ski i rolig tempo (slik at du kan nyte utsikten underveis) med kvikklunsj, boller og kakao i sekken er det ikke annet å forvente enn at du har fått flere kalorier inn enn det har vært kalorier ut.

Faksimile fra klikk.no

Åtte uker til bikinisesongen

Det er nå du skal begynne å tenke på at det kun er om lag åtte uker til damebladene kommer med sommerutgavene sine som presenterer årets bikinitrender. Det er nå SATS og ELIXIA sender ut gateselgerne sine på stand igjen. Juleribbefettkampanjeperioden for å verve nye medlemmer til treningssentrene var over for sju uker siden, så nå er det på tide å hanke inn igjen de motvillige sesongmosjonistene og tilby gratis test av personlig trener og ny drikkeflaske med logo på kjøpet.

Vi elsker å dyrke vår egen dårlig samvittighet. Vi elsker å unne oss noe ekstra når det er jul og påske og sommerferie, og hver august, januar og etter påske er det på tide å bite tenna sammen og finne tilbake til hverdagen. Vel, jeg nekter!

Dagens kupp til 50% rabatt på Rimi.

 

Jeg nekter å kose meg bare når det er ferie, jul eller påske og jeg nekter å skulle føle meg vel i min egen kropp avhengig av årstiden. Dessuten liker jeg å gymme på treningssenter hele året, men etter jul og påske er det plutselig så mange andre der slik at det blir trangt og ukomfortabelt.

 

Lefse: mye bedre med f.eks. smør og sukker

Smør og sukker på havrelefsa

Derfor har jeg nå bestemt meg for å starte opprør mot påskefleskjukset. Jeg begynte i dag med å kjøpe påskegodteri til halv pris på butikken og jeg har lovet meg selv at jeg skal jogge, sykle eller gå til og fra jobben hver dag. I morgen skal jeg spise kake og til helgen skal jeg drikke rødvin. Bli med du også!

 

La striskjorta brenne.

Mann som vet å la skjorta brenne til hverdags.

 

Bilder:

Lefse, rfduck, (CC BY-ND-2.0)

Påskeegg, aktivioslo, (CC BY-NC-ND 2.0)

Shirt on fire, Fire Monkey Fish, (CC BY-NC-SA 2.0)

Om forfatteren

Sunniva

Sunniva

35 år, Oslo, samfunnsøkonom. Sosialist, feminist, mosjonist og miljøverner. Leder for Oslo SV. Gruppeleder for SV i bystyret i Oslo og medlem av samferdsels- og miljøkomiteen. Lever i tiden og forventer effektivitet!

Visit Website

Comments are closed.