Stem på PiaHysj

I kategorien “Årets inspirasjonsblogg” under Vixen Blog Awards er en av MadDams favorittbloggere PiaHysj nominert. Hvis du ikke har sjekket ut bloggen hennes enda er den virkelig verdt et besøk, og hvis du vil stemme på henne kan du gjøre det nederst på siden her.

Pia er en veldig kul dame som bor på Grünerløkka, studerer psykologi og hun skriver om alt fra mote og stil til feminisme og diskursanalyse og gir ofte gode lesetips som inspirerer.

 

Vixen Blog Awards er en stor kåring av de mest populære bloggene innenfor en rekke ulike kategorier. Unders “Årets inspirasjonsblogg” er PiaHysj beskrevet slik “Pia har en gjennomført, grungy og tøff stil som skiller seg ut med sitt harde, men lekne uttrykk.” På bloggen sin skriver Pia selv

“Jeg liker å tro at dette er en blogg med mening. Den ser kanskje ikke nevneverdig engasjerende ut ved første øyekast, men jeg prøver faktisk på å bidra med noe mer gjennomtenkt enn isopor og sukkerspinn til bloggosfæren.”

 

 

NB! Alle bildene er lånt fra Pia sin blogg og tilhører henne.

 

Om forfatteren

Sunniva

Sunniva

35 år, Oslo, samfunnsøkonom. Sosialist, feminist, mosjonist og miljøverner. Leder for Oslo SV. Gruppeleder for SV i bystyret i Oslo og medlem av samferdsels- og miljøkomiteen. Lever i tiden og forventer effektivitet!

Visit Website

Comments are closed.