Ærlige klær

Jeg må innrømme det, jeg er veldig glad i mote/motebloggere/nettbutikker og det å handle klær. Jeg sjekker gjerne en fire-fem moteblogger om dagen; blant annet minmote, hanneli mustapartas, karlas closet og manrepeller.

Det er litt som dop, se for eksempel styleheroin, men de gjør  ihvertfall noen ganger en litt grå hverdag litt mer fargerikt og eksotisk. I blogguniverset er det likevel mange rare råd og tips, bloggere som manrepeller bryr seg katta om hvordan man ser mest attraktiv  ut. Som tittelen sier tar hun på seg det hun synes er stilig og kult, ikke nødvendigvis det alle mannfolkene er enige i ser best ut eller gjør kroppen hennes mest attraktiv.

Mens det i mange foraer brukes mye tid på å fremheve hvordan kroppen din bør kle seg for å se mest mulig attraktiv ut, eller hvilket juggel du skal velge til ansiktet for å fremmheve det beste av det.

Da er det noen ganger det beste å puste rolig, trykke på det lille krysset i browservinduet og finne frem et gammelt klipp på youtube, le så du griner og tenk på hvor dust akkurat det rådet er.

Om forfatteren

Ingrid

Ingrid

Jeg er en 30 år gammel jurist med mann, barn og hund. På mange måter veldig konvensjonell, på andre måter ikke. Er politisk rådgiver for SV på Stortinget og ellers interessert i friluftsliv og hundetrening.

Visit Website

5 Comments

 1. Menn sin skyld for klær og valg av plagg på kvinner altså. Finurlig, spesielt etter maddammen har kledd opp gubben etter sitt bilde.

 2. Nei, se der var du jo, norsgoy! Deg har vi ventet lenge på!
  Venter fortsatt på svar fra deg på: https://maddam.no/2012/01/nar-ofrene-har-skyld-i-det-selv/

 3. Og samtidig har jeg skrevet, at det er svart på. Se også på dagbladet.
  Men nå skal jeg henge Huitfeldt opp i hykleriets klamme hånd, så du må ha meg unnskyldt.

 4. At du har skrevet at det er svart på gjør ikke at det blir svart på. Du må faktisk skrive et svar for at det skal bli et svar. ;)

 5. Ingrid
  Ingrid 05/02/2012

  Gubben kler seg stort sett som han vil. Og du må få en ting inn – feminister mener ikke at menn har skylda, vi mener at samfunnsstrukturene har skylda.