MadDam-Olivia intervjuet på radiOrakel

Vi er radiOrakel-fans, og derfor ble vi veldig glade når de ville prate om feminismeblogging med oss.

 

Olivia tok seg en tur, og her kan du høre innslaget. RadiOrakel sender hverdager 13.00 til 19.00, natt til lørdag og lørdag 09.00 til 19.00 på FM 99,3 i Oslo og omegn. Du kan følge dem på Twitter og like dem på Facebook.

Hør Olivia på radiOrakel

Pssst: Er du på Google Plus? Det er vi og!

Om forfatteren

Ingvild

Ingvild

Bergenser som bor i Oslo. Jeg er interessert i teknologi, film og internett, i tillegg engasjeres jeg av eldreomsorg og internasjonal solidaritet. Jeg liker rufsete hunder, rødvin og (e)bøker man blir oppslukt av. Ypperlig på førstelinje IT-support (bytt browser) og trives med raske beslutninger.

Visit Website

Comments are closed.