Hurra for Høyregutta

MadDam registrerer at Oslo Høyre har valgt å tildele sine tre heltidstillitsverv i Oslo Bystyre til tre menn. Gratulerer! Det kan ikke ha fantes noen kvalifiserte kvinner i Oslo Høyre som kunne måle seg med disse tre, så nå har byens menn og kvinner fått den representasjonen de fortjener.

De heldige er Ordfører Fabian Stang

 

 

Leder for finanskomiteen, Eirik Lae Solberg:

 

 

Leder for kultur- og utdanningskomiteen, Eirik Sundelin:

 

 

MadDam vil ønske de tre lykke til de neste fire årene og regner med de i perioden vil prioritere høyt å bygge opp gode kvinnelige kandidater til neste periode.

 

Bilder:

Fabian, aktivioslo, (CC BY-NC-ND-2.0)

 

Eirik L, Kjetil_r, (CC BY-SA-3.0)

 

Eirik S, Oslo Høyre, Fotograf: Pia Prestmo

 

 

 

 

Om forfatteren

Sunniva

Sunniva

35 år, Oslo, samfunnsøkonom. Sosialist, feminist, mosjonist og miljøverner. Leder for Oslo SV. Gruppeleder for SV i bystyret i Oslo og medlem av samferdsels- og miljøkomiteen. Lever i tiden og forventer effektivitet!

Visit Website

2 Comments

 1. Hvorfor vies det så mye fokus på hvordan et borgerlig parti fordeler sine taburetter i et panserfeministfora som dette?

  Burde det ikke heller skrives noe fornuftig om utfordringene SV har med å stable på beina en realistisk politisk plattform som vil redde partiet fra sperregrensen?

  Eller var det kanskje fraværet av slik tankegang som nettopp ledet til Høyres brakvalg i årets kommunestyrevalg?

 2. Sunniva Author
  Sunniva 27/10/2011

  Hei.
  Takk for innspill og flott at du leser bloggen vår, selv om vi sikkert ikke er enige i alt. Personlig mener jeg at vi ikke vier spesielt mye oppmerksomhet til hvordan borgerlige partierfordeler sine taburetter. Mitt lille bidrag var denne sparsommelig bloggposten. Men jeg er glad det likevel var et innlegg som engasjerte. Denne uken har vi viet mye mer oppmerksomhet til kvinners situasjon i Palestina og til Operasjon Dagverk som har hatt sin nasjonale aksjonsdag. De kommende ukene kan du blant annet lese anmeldelser av hhv. Marta Breens og Audun Lysbakkens nyeste bøker og innlegg som svar på Trude Mostues meninger om at kvinner bør være hjemme med barna. Ikke noe ensidig fokus på vervfordeling i borgerlige partier altså.

  Du etterspør diskusjon rundt SV og hvilke prioriteringer partiet skal gjøre videre. Her har skribentene på MadDam- bloggen engasjert seg sterkt i debatten på bloggen http://www.deltankene.no. MadDams Mona var med å starte opp denne bloggen og Olivia, Trine og undertegnede har alle sammen bidratt med noen av sine tanker der. Du trenger altså ikke være redd for at vi ikke er opptatt av politikken og utviklingen av SV videre.