Vår heltinne; Ingvild Reymert

En av Maddams bloggere, Ingvild Reymert, var med i debatt på NRK1 torsdag. Dette går selvfølgelig ikke upåaktet hen blant oss ander i Maddam. Det er med glede, og ikke så lite stolthet, at vi vil dele klippet fra NRK med dere. Vi får ikke klippet til å vises i posten, men trykk på linken så kommer dere til riktig sted:

Valg 2011 Nrk 18. august

Ingvild er 5. kandidat på bystyrelisten til OSLO SV. Dersom dere vil vite mer om Ingvild, se hennes side på TV2s velgerguide. 

Ha en fin lørdags formiddag alle sammen!

Se bort fra Ola Elvestuen og Carl I Hagen etterpå. Venstre støtter uansett ett FrP og Høyre byråd, ingen tror dere på deres når dere prøver å ta avstand fra FrP!

 

Om forfatteren

Ingrid

Ingrid

Jeg er en 30 år gammel jurist med mann, barn og hund. På mange måter veldig konvensjonell, på andre måter ikke. Er politisk rådgiver for SV på Stortinget og ellers interessert i friluftsliv og hundetrening.

Visit Website

Comments are closed.