Støv på hjernen – The movie

Støv på hjernen er en komedie basert på Eva Ramms suksessroman om kjærlighetsforviklinger i Norges første drabantby, Lambertseter. Det er husmorens tiår, 1950. Filmen tar for seg husmorrollens krav til effektivitet og selvoppofrelse på den ene siden, og idealet om at paret skal fungere sammen seksuelt og intellektuelt på den andre.

Fakta: Støv på hjernen er en norsk film fra 1959 bygget på Eva Ramms suksessroman Med støv på hjernen. Filmen er produsert av Contact Film A/S og regissert av Øyvind Vennerød, manus ved Jørn Ording og Øyvind Vennerød. Den hadde premiere 16. august 1959.

Om forfatteren

Olivia

Olivia

Jeg er født i Rio og vokst opp på Lambertseter i Oslo. Studerer barnevern på HiOA. Aktiv i Oslo SV der jeg er vara til stortinget og fylkesstyremedlem, og i FO-studentene der jeg representerer barnevern i arbeidsutvalget. Jeg er ikke født feminist, men frelst i ung alder.

Visit Website

Comments are closed.