Support your local female geek

 

Aftenposten kunne i dag fortelle at universitetene og akademia ikke alltid følger sine egne mål om flere kvinner i toppstillinger. For de som har vært engasjert i student- og universitetspolitikk kommer ikke dette akkurat som en overraskelse. På odontologi har vi tidligere hatt noen episoder hvor ikke akkurat inkludering av kvinner har stått i høysetet.

«Hvorfor fikk jeg ikke stillingen der jeg ble vurdert som den beste søkeren av en uavhengig vurderingskomité, mens en lavere vurdert mannlig søker i stedet ble ansatt – av tre mannlige kolleger fra samme arbeidsplass?»

Og noen sier vi ikke har et problem med likestilling i akademia.
Support your local female geek.

 

Bildet er fra den fantastiske tegeneserien phdcomics, les arkivet på phdcomics.com

Om forfatteren

Ingrid

Ingrid

Jeg er en 30 år gammel jurist med mann, barn og hund. På mange måter veldig konvensjonell, på andre måter ikke. Er politisk rådgiver for SV på Stortinget og ellers interessert i friluftsliv og hundetrening.

Visit Website

Comments are closed.