Fitte-standup

Her er litt fredagsunderholdning. Stand up fra Nour el refai Raw Comedy Club. Det er nok mange som syns det er litt kleint at jeg har ordet “fitte” i tittelen på denne bloggposten. Men sex selger og jeg er først og fremst opptatt av å få bra bloggstatistikk på maddam.no. Dessuten er dette faktisk stand up om fitte. Enjoy. God helg!

Om forfatteren

Olivia

Olivia

Jeg er født i Rio og vokst opp på Lambertseter i Oslo. Studerer barnevern på HiOA. Aktiv i Oslo SV der jeg er vara til stortinget og fylkesstyremedlem, og i FO-studentene der jeg representerer barnevern i arbeidsutvalget. Jeg er ikke født feminist, men frelst i ung alder.

Visit Website

7 Comments

 1. Olivia Author
  Olivia 27/05/2011

  haha…dette er det ingen som tør å like.

 2. Det høres ut som en utfordring ;)

 3. Ingrid
  Ingrid 29/05/2011

  Dette var helt sykt morsomt, flire så jeg griner!

 4. Olivia Author
  Olivia 30/05/2011

  haha. Jeg og!

 5. Margrethe 04/06/2011

  Fantastisk morsomt!

 6. Morten 01/07/2011

  Treffende, hvis man er under 30.. ;-)

 7. Ok, jeg er for pinglete til å trykke “liker”. Men herregud så morsomt!