Ungdom sammen mot retusjert reklame

“Bare fiks det i photoshop først a!” Her er filmen til kampanjen Ungdom mot retusjert reklame. Bak aksjonen står en rekke med ungdomsorganisasjoner som er lei av retusjerte forbilder for unge jenter og gutter. Sjekk ut www.aktivisme.no og se filmen her!

Om forfatteren

Olivia

Olivia

Jeg er født i Rio og vokst opp på Lambertseter i Oslo. Studerer barnevern på HiOA. Aktiv i Oslo SV der jeg er vara til stortinget og fylkesstyremedlem, og i FO-studentene der jeg representerer barnevern i arbeidsutvalget. Jeg er ikke født feminist, men frelst i ung alder.

Visit Website

One Comment

  1. Susanne

    Redd Barnas ungdom har nylig kåret årets Gullbarbie. Veldig kul pris! (Altså, å gi, ikke få. Å få den er veldig lite kult).

    Sjekk ut: http://www.press.no/1137/diesel-arets-skjonnhetsversting