Ukas twitter går til @Uhellet

4.33 PM 24.mars twitret @Uhellet “Frp kaster ut kvinner som sier fra når nakne menn blir plassert i senga deres, men når en mann filmer og misbruker mindreårige, da..?”

Om forfatteren

Olivia

Olivia

Jeg er født i Rio og vokst opp på Lambertseter i Oslo. Studerer barnevern på HiOA. Aktiv i Oslo SV der jeg er vara til stortinget og fylkesstyremedlem, og i FO-studentene der jeg representerer barnevern i arbeidsutvalget. Jeg er ikke født feminist, men frelst i ung alder.

Visit Website

2 Comments

  1. Rune 24/03/2011

    Tradisjon for sånt. Da nåværende FpU-leder Ove Vanebo dro med seg to dritings jenter fra Drammen til Oslo på en valgvake for noen år siden ble det en mediesak, siden en av jentene bare var 16 og så full at politiet sendte henne hjem. Etter det fikk Vanebo en måneds suspensjon, jentene fikk et år.

  2. Olivia Author
    Olivia 24/03/2011

    Fy f – det er drøyt!