Toppløs?

Rachel Nordtømme er toppløs i ny reklame. Dette skrev Dagbladet i går. Det er selvfølgelig noe som interesserer meg, og jeg klikker velvillig på saken. Til min store skuffelse viser det seg at Rachel riktignok er toppløs, men står med ryggen til. Med fare for å bli for filosofisk, er det er nakenbilde hvis du kun ser tærne? Er det virkelig så få damer som kaster klærne at vi må skrive om det når noen nesten gjør det? Hvis en leser saken nøye viser det seg også at det også finnes bilder tatt forfra, men der har hun dessverre klær på overkroppen. Jeg er ganske sikker på at hennes kjæreste ikke hadde oppnådd de samme overskriftene hvis noen hadde satt ryggen hans på en reklameplakat.

I anledning Rachels toppløsdebu har jeg valgt å ta et nakenbilde av meg selv og legge ut her på bloggen. Hva synes dere om nakembildet? Nakenbilde av meg

 

Om forfatteren

Åshild

Jeg er 28 år og er lærer. Jeg bruker resten av tiden min på politikk, tacospising, blogger med bilder av antrekk og trimming på treningssenter.

Visit Website

9 Comments

 1. Trønder sjøh 17/03/2011

  Vi vil sjå puppa!!

 2. Vakkert! Du burde lakka tåneglene, da. I tilfelle Petter skulle komme innom.

 3. Åshild 17/03/2011

  Sminka meg lenge og lakka fingernegglene i en nydelig farge og fant ut at det burde holde for Petter.

 4. Synes toppløsbildet var bra, mest overrasket over flis i taket….

 5. Ah, tipper han hadde blitt så glad at han begynte å grine om han så det

 6. Anne Kari 18/03/2011

  jeg synes du har veldig fine tær!

 7. Du er jo riktig så fjong på nakenbildet ditt! Sikker på at alle fotfetisjmenn differ deg nå! Hihi!

 8. sukkerspinnet 19/03/2011

  *digger. (Flau trykkfeil) *rødme*

 9. Sexy Sadie 31/03/2011

  He, he. Knallbra.