Tar en sigar i redaktørforeningens ånd

Marie Simonsen er kåret til årets meningsbærer, maddam gratulerer!

– Som feminist må jeg unne meg en sigar i redaktørforeningens ånd, sa Simonsen til Dagbladet.

Det var Oslo redaktørforening som kåret Simonsen, som i dag er politisk redaktør i Dagbladet.

Simonsen har vært en profilert feminist og politisk kommentator. I fjor ga Simonsen ut boka ”Bråk” sammen med Ingunn Yssen. I boka tar de et oppgjør med myten om at likestillingsprosjektet i Norge er fullført.

Om forfatteren

Olivia

Olivia

Jeg er født i Rio og vokst opp på Lambertseter i Oslo. Studerer barnevern på HiOA. Aktiv i Oslo SV der jeg er vara til stortinget og fylkesstyremedlem, og i FO-studentene der jeg representerer barnevern i arbeidsutvalget. Jeg er ikke født feminist, men frelst i ung alder.

Visit Website

Comments are closed.