Møt Carmen

I anledning kvinnedagen deler jeg denne videoen fra Youtube.

Om forfatteren

Ingvild

Ingvild

Bergenser som bor i Oslo. Jeg er interessert i teknologi, film og internett, i tillegg engasjeres jeg av eldreomsorg og internasjonal solidaritet. Jeg liker rufsete hunder, rødvin og (e)bøker man blir oppslukt av. Ypperlig på førstelinje IT-support (bytt browser) og trives med raske beslutninger.

Visit Website

5 Comments

 1. Dei har ikkje yen i Kina.

 2. Men dei har Yuan ^_^

 3. Gratulerer med ny blogg jenter. Blir spennende å følge med her fremmover!

 4. Ingvild Author
  Ingvild 08/03/2011

  Håvard: Det har du rett i.. Det tror jeg aldri jeg hadde lagt merke til..

  Hedvig: Takk! :)

 5. Men Håvard, ¥ er valutasymbolet for både yuan og yen, så videoen tar ikke feil.

  Uansett en super film!